Auto
Neem op snelweg A13 de afslag Delft Zuid (nr. 10). Na de brug over de Schie gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf, de Voorhofdreef op. Deze leidt tot rotonde 'Delflandplein', waar ons kantoorgebouw 'Torenhove' zich aan bevindt.
Op de rotonde 1e afslag rechts nemen, de Minervaweg op. Na de flat aan uw linkerhand kunt u op parkeerterrein Minervaplein gratis parkeren. In 'Torenhove' zijn wij gevestigd op de 20ste verdieping.

Wanneer u gebruik wilt maken van de GRATIS Parking 'In de Hoven': neem volgens de bovenstaande omschrijving op de rotonde de 2e afslag, de Papsouwselaan op. Hier direct de eerste afslag links nemen naar de parking.
Vanaf de kant van de binnenstad is de parking direct bereikbaar. Via het winkelcentrum is de 'Torenhove' binnendoor goed bereikbaar.

Openbaar vervoer
Vanaf station Delft neemt u tramlijn 1 of buslijn 64 richting Tanthof. U stapt uit bij de tweede halte Hovenpassage. Vanaf de halte loopt u naar rotonde 'Delflandplein', waar ons kantoorgebouw 'Torenhove' zich aan bevindt. In 'Torenhove' zijn wij gevestigd op de 20ste verdieping.