Woning aan een rivier
Bleskensgraaf, ontwerp 2015, in uitvoering

De opdracht voor de uitbreiding en modernisering van deze woning is in 2015 verkregen na het winnen van een besloten prijsvraag. De uitbreiding van de woning is gerealiseerd door de bestaande kap door te trekken over een nieuwe garage, die lager ligt dan de woning. Boven de garage levert dit een zeer ruime extra kamer op, terwijl onder de garage een grote prefab kelder is gemaakt. Ook aan de andere kopgevel is de woning gedeeltelijk uitgebouwd, waardoor de woon- en slaapkamer erboven vergroot zijn. De verdiepingen zijn visueel met elkaar verbonden in de ruime entreehal waar een nieuwe trap de verschillende niveaus verbindt. In de gevels is het metselwerk van het buitenblad vervangen door isolatie met stucwerk.
Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier Woning aan een rivier
Foto: