bromeliakwekerij Corn. Bak
Assendelft, 2007

Door een ingrijpende verbouwing heeft het pand van deze bromeliakwekerij weer een eigentijdse uitstraling gekregen. Binnen het pand is de indeling afgestemd op een moderne bedrijfsvoering en zijn er nieuwe vergader-, kleed- en wasruimten alsmede een kantine toegevoegd.
De bestaande voorgevel is volledig vervangen door een nieuwe gevelbeplating met een horizontale belijning.
Voor de voorgevel is, onder een lichte hoek, een stalen frame geplaatst. Binnen de schegvormige buitenruimte tussen gevel en frame, is plaats voor een fietsenstalling en een lunchterras voor het personeel.
In het frame is een groot reclamedoek gespannen en boven het frame markeert de glazen luifel de nieuwe entree.
bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak bromeliakwekerij Corn. Bak
Foto: