bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil
De Lier, 2004

Dit kantoor is gerealiseerd in 2 fasen bij een kassencomplex in De Lier. Het oorspronkelijke gedeelte, opgeleverd in 1987, bestaat uit een glazen entreegebouw met aangrenzend een gemetseld kantoorvolume. Om een aangenamer binnenklimaat te bereiken is er over beide volumes een vrijdragend vakwerkdak geplaatst voor verkoeling en beschutting.
In 2004 is de kantoorruimte uitgebreid met een nieuwe vleugel. In de overgang tussen bestaand en nieuw is een grote open ruimte gemaakt met een glazen dak. In de kassen zelf is in een los volume een personeelskantine gerealiseerd met kleedruimten.
bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil bedrijfspand plantenkwekerij Vreugdenhil
Foto: