Evenementenlocatie De Dyck
Woubrugge, 2012

Dit kleinschalig congres- en vergadercentrum met restaurant is gerealiseerd op het erf van een agrarisch bedrijf in Woubrugge. In de voormalige boerenschuur uit 1934 is een wit volume gebouwd in 2 lagen. Alle ruimten hebben naast uitzicht naar buiten ook zicht op de voormalige graansilo en de fraaie houten spantconstructie van de schuur. De grootste zaal bevindt zich in een apart volume ter vervanging van een oude wagenschuur. Vanuit deze zaal heeft men ruim uitzicht over de velden. Door gebruik te maken van alle bebouwingsvrij- stellingen die er mogelijk waren, zijn beide volumes met elkaar verbonden. Het erf zal ook gebruikt gaan worden als toeristisch overstappunt (TOP), als uitvalsbasis voor wandel-, fiets- of kanotochten door het Groene Hart. De aanleg van een golfbaan is in procedure.
Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck Evenementenlocatie De Dyck
Foto: